Internaat Eymardville Stevensbeek The Netherlands

I like to come in contact with students of Internaat Eymardville in particular those who have been in contact with Pater Piet Wouters period 1965- 1972

One Comment

 1. Cornelius van Rijckevorsel

  Grappig om wat bekende namen te lezen ( hoi Ivo S! ).
  Ik was op Eymard Ville van 67-71. Vroeger heette ik Jan Cees, maar heb dat later verandert. Ik heb veel slechte herinneringen aan mij kostschool tijd, ik voelde me ongelukkig; eenzaam en vol onbegrip. Ook sexuele voorlichting gehad van Pater Wouters en kan het me nog haarscherp voor de geest halen. Gek genoeg heeft dat me niet getraumatiseerd. Ik ben wel van het internaat afgestuurd vanwege zo’n akkefietje met Pater Wouters, maar dat was voor mij een zegen.

  In de jaren 70 heb ik in een aantal Gay Liberation groepen gezeten, in Frankrijk waar ik studeerde, later in Amsterdam en nog, of eigenlijk weer, met een groep 50+ Gay-Lesbian-Bi-Trans, in Engeland waar ik nu woon.
  Ik ben mijn leven lang bezig geweest om alles een plaats te geven en heb daarvoor ook hulp gezocht.
  Ik geef nu zelf healing aan mensen en dat werkt eigenlijk het beste.
  Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter in de zelfde leeftijd als ikzelf toen in die internaats tijd.
  Groet, Cornelius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *